Ik wil mijn woning verbouwen

Ik wil mijn woning verbouwen

U woont prima. Maar toch… het zoú beter kunnen. Maar wat wilt u dan precies? Hoe pakt u dat aan? En wat is er allemaal mogelijk? Kan uw huis ook duurzaam worden?

Wist u bijvoorbeeld dat het financieel heel aantrekkelijk kan zijn om tegelijk met een verbouwing uw woning ook energiezuinig te maken? Bureau MT kan u bij al deze overwegingen helpen en adviseren. Vaak is er meer mogelijk dan u dacht!

Sterker nog, naar wens verzorgen wij een totale make-over van uw huis, interieur en tuin. De rode draad in onze aanpak is de verbinding tussen binnen- en buitenruimte. Uw huis, interieur en tuin vormen een eenheid, een uitgebalanceerde leefomgeving.

Nadat het ontwerp samen met u is bepaald verzorgen we ook de technische uitwerking inclusief bouwvergunning, selectie van de aannemers, tot en met de begeleiding van de bouw. En telkens ontwerpen wij op basis van uw inspiraties, wensen, levensstijl en budget.

Eventueel kunnen wij ook het interieur- en tuinontwerp voor u verzorgen in samenwerking met specialisten uit ons netwerk. Daardoor heeft u voor alles wat er op u afkomt bij het bouwen en inrichten van uw woonomgeving maar één aanspreekpunt.


Voorbeeldprojecten

ADRES

Per 1 mei 2024:
Stadsring 139
3817 BA Amersfoort
The Netherlands

CONTACT

t:   06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

GEGEVENS

KvK 32164355
BTW  NL001657964B04
lid BNA (Bond van Nederlandse Architecten)
bna.png