Over Bureau MT

Over Bureau MT

Bureau MT ontwerpt gebouwen die als een warme jas zijn voor haar bewoners en gebruikers: comfortabel, duurzaam en altijd op maat gesneden voor haar gebruikers.

Waarom we dit doen? Omdat we geloven dat we de wereld, uw wereld, daarmee een klein stukje mooier en beter kunnen maken. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Dat bereiken we niet door kant- en klare oplossingen te bieden, maar door ideeën te bedenken die specifiek en volledig gericht zijn op het realiseren van uw ideale woon- en leefomgeving. En dat op een zo duurzaam mogelijke manier. We werken daarbij vaak samen met netwerkpartners, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, interieur- en tuinontwerp.

Oprichter van Bureau MT is Marco Tavenier. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan bij een aantal zeer gerenommeerde, internationaal opererende bureaus, zoals SeARCH (Amsterdam), Koen van Velsen (Hilversum) en Zwarts & Jansma Architecten (Amsterdam). Marco deed als projectleider en projectarchitect ervaring op met uiteenlopende projecten van verschillende grootte en complexiteit.

Ons werkgebied is heel Nederland. We hebben villa's, verbouwingen en utiliteitsgebouwen gerealiseerd in onder andere Amersfoort, Hilversum, het Gooi en Zeist, maar ook in Zuid-Holland en Overijssel.

Bureau MT is lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

Samenwerking

Bij elk project is een intensieve communicatie en samenwerking met de opdrachtgever van groot belang om een project tot een succes te maken. Dat staat voorop!

Verder werkt Bureau MT veel samen met interieurarchitecten, tuin- en landschapsarchitecten en duurzaamheidsadviseurs. Daardoor kunt u bij ons terecht voor een compleet ontwerp- en dienstenpakket op al deze terreinen. En uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om constructeurs en adviseurs op het gebied van installaties, bouwkosten en bouwfysica er bij te betrekken, maar dat spreekt voor zich.

Onder de naam architectuurmak(k)ers werken wij samen met een aantal architecten, ontwerpers en adviseurs. Dit label is samen met Skill architectuur uit Ommen opgericht. Met deze organisatie kunnen we flexibel inspringen op verschillende vragen en ontwerpopgaven, met precies die specialisten die voor de opgave nodig zijn. Ook kunnen we hiermee onze capaciteit op een flexibele manier uitbreiden, waardoor we in staat zijn opdrachten van verschillende grootte uit te voeren.

Ruimtecollectief is een samenwerkingsverband met een stedebouwkundige (Gereon Bargeman) en een architect (Leon Ansems) met name gericht op Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en Collectief Zakelijk Opdrachtgeverschap.  

ADRES

Stadsring 67
3811 HN Amersfoort
The Netherlands

CONTACT

t:   06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

GEGEVENS

KvK 32164355
BTW  NL001657964B04
lid BNA (Bond van Nederlandse Architecten)
bna.png