Verbouwing villa Nunspeet

 1. villa nunspeet 01b.jpg

  villa nunspeet 01b.jpg

 2. villa nunspeet 02.jpg

  villa nunspeet 02.jpg

 3. villa nunspeet 03b.jpg

  villa nunspeet 03b.jpg

 4. villa nunspeet 04b.jpg

  villa nunspeet 04b.jpg

 5. villa nunspeet 05.jpg

  villa nunspeet 05.jpg

 6. villa nunspeet 07.jpg

  villa nunspeet 07.jpg

 7. villa nunspeet 08.jpg

  villa nunspeet 08.jpg

Thuiswerken wordt telkens belangrijker. Een bestaande villa in Nunspeet hebben we verbouwd en uitgebreid met een riante thuiswerkplek.

Enkele jaren geleden hadden we deze villa al een keer verbouwd, waarbij de entreepartij veel lichter is gemaakt en vergroot. Ook intern is het een en ander verbouwd. De badkamer is verruimd en de woonkamer een veel beter zicht op de tuin gekregen. Onlangs hebben we deze villa nogmaals mogen verbouwen. Daarbij is op de verdieping van de zijaanbouw een dakuitbouw gemaakt zodat hier een thuiswerkplek gemaakt kon worden. 

De dakuitbouw sluit wat betreft vorm, architectonische uitstraling en materiaal prachtig aan op de eerder gerealiseerde entreepartij. De gevels zijn afgewerkt met vertikale houten delen in een trapeziumvormige vorm. Daardoor krijgt de gevel een levendiger uitstraling dan wanneer er met alleen rechthoekige delen gewerkt zou zijn. De deur naar de berging is ook bekleed met dit hout waardoor deze naadloos in de gevel 'verdwijnt' en een mooi, rustig en strak gevelbeeld ontstaat. Daarnaast zijn enkele originele houten onderdelen van de bestaande woning opnieuw afgewerkt met dit hout waardoor een mooi geïntegreerd geheel ontstaat.

ADRES

Stadsring 67
3811 HN Amersfoort
The Netherlands

CONTACT

t:   06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

GEGEVENS

KvK 32164355
BTW  NL001657964B04
lid BNA (Bond van Nederlandse Architecten)
bna.png