Vakantiewoning Ameland

 1. ameland 02.JPG

  ameland 02.JPG

 2. ameland 01.JPG

  ameland 01.JPG

 3. ameland 03.JPG

  ameland 03.JPG

 4. Amelandfoto-hestia-5.jpg

  Amelandfoto-hestia-5.jpg

 5. Amelandfoto-hestia-6.jpg

  Amelandfoto-hestia-6.jpg

 6. Amelandfoto-hestia-8.jpg

  Amelandfoto-hestia-8.jpg

 7. Amelandfoto-hestia-14.jpg

  Amelandfoto-hestia-14.jpg

 8. Amelandfoto-hestia-15.jpg

  Amelandfoto-hestia-15.jpg

 9. Amelandfoto-hestia-25.jpg

  Amelandfoto-hestia-25.jpg

In het dorp Nes op Ameland hebben we een mooie vakantiewoning in de duinen gerealiseerd. De woning past heel goed bij de traditionele huizen op het eiland, terwijl door een moderne detaillering het huis wel een eigentijds karakter heeft.

Het ontwerp van de woning is voor het bovengrondse deel gebaseerd op de oorspronkelijke woning die hier sinds de jaren '30 heeft gestaan. De nieuwe woning wordt als vakantieverblijf gebruikt door de eigenaren en wordt grotendeels recreatief verhuurd. Om die reden is de woning zo gemaakt dat er met 8 personen comfortabel in geleefd kan worden. De woning is van alle gemakken voorzien, waaronder bijvoorbeeld een haard, een jacuzzi en een sauna. De welstandseisen waren erg specifiek vooral met betrekking tot het rieten schilddak. Doordat de woning volledig is onderkelderd oogt de woning, ondanks het flinke programma, compact en heeft het een zeer ruimtelijke opzet met een fantastische lichtinval. Het rieten dak zorgt er samen met de terreinaanleg voor dat de woning voor een groot deel opgaat in de natuurlijke omgeving. 

Het is een toekomstbestendige en duurzame vakantiewoning met onder andere een warmtepomp, in het dak geïntegreerde zonnepanelen en drievoudige beglazing.

Mocht u deze fraaie vakantiewoning willen huren om een aantal dagen door te brengen op dit prachtige eiland, dan kunt u de woning vinden op www.eilandverhuur.nl.

ADRES

Per 1 mei 2024:
Stadsring 139
3817 BA Amersfoort
The Netherlands

CONTACT

t:   06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

GEGEVENS

KvK 32164355
BTW  NL001657964B04
lid BNA (Bond van Nederlandse Architecten)
bna.png