De Kern Gezond Woning

  1. De Kern Gezond Woning 1.jpg

    De Kern Gezond Woning 1.jpg

  2. De Kern Gezond Woning 2.jpg

    De Kern Gezond Woning 2.jpg

  3. De Kern Gezond Woning 3.jpg

    De Kern Gezond Woning 3.jpg

De kern-gezond woning: gezond, flexibel en duurzaam. Een bio-ecologisch passief huis, met optimale aandacht voor energie, gezond wonen en het milieu.

De woning bestaat onder andere uit een compacte kern waarin alle voorzieningen zijn opgenomen. Zo blijft er zo veel mogelijk leefruimte over. De woning is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Een gezinswoning, of een woning met gecombineerde werkruimte zijn bijvoorbeeld mogelijk. Maar ook een kelder kan toegevoegd worden. Verder ontwikkelen we ook varianten voor half-vrijstaande woningen en vrijstaande woningen binnen het zelfde concept. 

De basisvariant is een zeer energiezuinige woning (passiefhuis), maar dit is eenvoudig uit te breiden naar een energieneutrale woning, of zelfs een energie-leverende woning.

Dit woonconcept is in samenwerking met dd-architect en EcoScala ontwikkeld. Deze samenwerking resulteert in een sterk ontwerp- en bouwteam met veel ervaring in particuliere woningen en in duurzaam, energiezuinig, milieubewust en gezond bouwen. De woning is ontwikkeld naar aanleiding van de zelfbouwmanifestatie van 2014 in Den Haag, maar kan als woonconcept toegepast worden op elke bouwlocatie. Met de keuze voor dit concept heeft u in een vroeg stadium al zekerheid over de prijs en de kwaliteit van uw woning.

Voor meer info kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

ADRES

Stadsring 67
3811 HN Amersfoort
The Netherlands

CONTACT

t:   06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

GEGEVENS

KvK 32164355
BTW  NL001657964B04
lid BNA (Bond van Nederlandse Architecten)
bna.png