CPO Naerdinksveld

 1. large-1.jpg

  large-1.jpg

 2. large-2.jpg

  large-2.jpg

 3. large-3.jpg

  large-3.jpg

 4. large-4.jpg

  large-4.jpg

 5. large-5.jpg

  large-5.jpg

 6. large-6.jpg

  large-6.jpg

 7. large.jpg

  large.jpg

In Naerdinksveld zijn negen huishoudens met zeer uiteenlopende wensen en budgetten samengebracht in één project.

Doordat het project door de bewoners zelf is ontwikkeld in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) werd het mogelijk om voor iedereen hun eigen ‘droomhuis’ te realiseren. Dat terwijl er wel een grote samenhang is gecreëerd.

Het beste kunnen we natuurlijk de opdrachtgever aan het woord laten:

“Vanuit de CPO zijn we met onze zoektocht naar een architect uitgekomen bij Ruimtecollectief. We wilden graag eenheid van stijl, maar de wensen lagen behoorlijk uiteen. Zij hebben een stijl gevonden die ons verbindt. De verschillen zijn uitvergroot, maar op een zelfde manier uitgevoerd. Hierdoor zijn onze verschillen het verbindend element geworden. Ook op het binnenterrein is er gezorgd voor een vloeiende verbinding. Het is een mooi geheel geworden, prachtige materialen, zorgvuldig bij elkaar gezocht. De ruimte op het bouwveld is optimaal benut, alle woningen zijn qua ligging op elkaar afgestemd. We zijn heel gelukkig met het eindresultaat.”

En volgens één van de bewoners:
“Aangenaam wonen in een mooi, ruim en licht gezinshuis en op maat voor gebruikswensen. Trots op de eenheid van ons gehele wijkje en uniciteit ervan binnen Anna’s hoeve en Hilversum.”

ADRES

Stadsring 67
3811 HN Amersfoort
The Netherlands

CONTACT

t:   06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

GEGEVENS

KvK 32164355
BTW  NL001657964B04
lid BNA (Bond van Nederlandse Architecten)
bna.png