Bosvilla Soest

  1. bosvilla soest.jpg

    bosvilla soest.jpg

  2. bosvilla soest2.jpg

    bosvilla soest2.jpg

  3. Verduurzamen_Bosvilla Soest_14.jpg

    Verduurzamen_Bosvilla Soest_14.jpg

  4. verbouwing 03.jpg

    verbouwing 03.jpg

  5. Verduurzamen_Bosvilla Soest_03.jpg

    Verduurzamen_Bosvilla Soest_03.jpg

  6. Verduurzamen_Bosvilla Soest_17.jpg

    Verduurzamen_Bosvilla Soest_17.jpg

  7. Verduurzamen_Bosvilla Soest_72.jpg

    Verduurzamen_Bosvilla Soest_72.jpg

Voor een gezin hebben we een bestaande bungalow uit de jaren '70, in de bossen bij Soest, gerenoveerd, verduurzaamd en uitgebreid.

Intern is de woning ingrijpend verbouwd en is een uitbreiding gerealiseerd. In de woning is een 'open' plattegrond gemaakt: de verschillende ruimten lopen vloeiend in elkaar over terwijl er wel prettige, afzonderlijke plekken gecreëerd zijn.

Ondanks de bosachtige locatie komt er veel licht binnen via glaspuien en een daklicht. De grote ramen zijn ontworpen als een soort schilderijlijsten voor de natuurlijke omgeving. De uitwerking van de gevels grijpt in grote lijnen terug op de bestaande architectuur maar is strakker gedetailleerd en beter in verhouding gebracht. De gevels en het dak zijn voorzien van hoogwaardige isolatie en 3-voudige beglazing. Verder is de woning uitgerust met een zonneboiler.

ADRES

Zonnehof 3a
3811 NC Amersfoort
The Netherlands

CONTACT

t:   033 4328242
m: 06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

GEGEVENS

KvK 32164355
BTW  NL001657964B04
lid BNA (Bond van Nederlandse Architecten)
bna.png