Vrij in een rij Vathorst Amersfoort

Door ontwikkelingsbedrijf Vathorst is Bureau MT uitgenodigd een woningontwerp te maken voor een Vrij-in-een-rij kavel in De Laak.

Dit zijn vrije kavels waar iedereen zijn eigen woningontwerp kan realiseren als rijwoning (dus veel goedkoper dan een kavel met een vrijstaande woning). Het ontwerp dient ter inspiratie voor potentiële kopers van een kavel.

De woning is ontworpen voor een fictieve opdrachtgever. In dit geval is het een alleenstaande vrouw. Ze is reisbegeleidster voor reizen in extreme sporten. Ze is daardoor regelmatig in het buitenland. In haar vrije tijd is ze ook veel met sport bezig.

Voor de woning is de smalste beukmaat van 4,5 meter gekozen. Dat scheelt in de kavelkosten. In deze breedtemaat is een woning ontworpen die refereert aan een canyon. Het is een split-levelwoning met verrassende doorkijkjes, open plattegronden en veel lichtinval van boven. Door de belangrijke woonfuncties in de volle breedte te leggen heeft de woning, ondanks de smalle beukmaat, toch mooie, comfortabele ruimten. Uiteraard zijn met dit ontwerp ook andere afmetingen mogelijk en kunnen we voor een Vrij-in-een-rij kavel ook een geheel ander ontwerp maken op basis van uw wensen.


 

 


 

 

Bureau MT

Zuidsingel 8a
3811 HA Amersfoort

t:   033 4328242
m: 06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

KvK 32164355
BTW  NL138307532B01
lid BNA