Verbouwing woning Bergkwartier Amersfoort

Deze woning uit de periode rond 1950 is intern verbouw en uitgebreid.

De oorspronkelijke keuken is uitgebreid en opengebroken naar de eet- en woonkamer. Door de opstelling van het keukeneiland en een dragend muurtje is een logische verdeling in de ruimte ontstaan in woon-, eet- en kookgedeelte, terwijl wel een open en ruime sfeer is gecreeërd. De uitbreiding geeft naast veel extra ruimte ook veel extra daglicht in de woning onder andere door de grote zijramen. De uitbreiding is afgewerkt met stucwerk waardoor een onderscheid onstaat met de oorspronkelijke woning, terwijl wel de zelfde houtafwerking tussen de kozijnen is toegepast als op de bovenverdieping.


 

 


 

 

Bureau MT

Zuidsingel 8a
3811 HA Amersfoort

t:   033 4328242
m: 06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

KvK 32164355
BTW  NL138307532B01
lid BNA