CPO Naerdinksveld

In Naerdinksveld zijn negen huishoudens met zeer uiteenlopende wensen en budgetten samengebracht in één project. Doordat het project ontwikkeld is door de bewoners zelf in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap werd het mogelijk om voor iedereen hun eigen ‘droomhuis’ te realiseren, terwijl er wel een grote samenhang is gecreëerd.


Het beste kunnen we natuurlijk de opdrachtgever aan het woord laten:

“Vanuit de CPO zijn we met onze zoektocht naar een architect uitgekomen bij Ruimtecollectief. We wilden graag eenheid van stijl, maar de wensen lagen behoorlijk uiteen. Zij hebben een stijl gevonden die ons verbindt. De verschillen zijn uitvergroot, maar op een zelfde manier uitgevoerd. Hierdoor zijn onze verschillen het verbindend element geworden. Ook op het binnenterrein is er gezorgd voor een vloeiende verbinding. Het is een mooi geheel geworden, prachtige materialen, zorgvuldig bij elkaar gezocht. De ruimte op het bouwveld is optimaal benut, alle woningen zijn qua ligging op elkaar afgestemd. We zijn heel gelukkig met het eindresultaat.”

En volgens één van de bewoners:
“Aangenaam wonen in een mooi, ruim en licht gezinshuis en op maat voor gebruikswensen. Trots op de eenheid van ons gehele wijkje en uniciteit ervan binnen Anna’s hoeve en Hilversum.”


Functie : 9 woningen
Opdrachtgever : CPO vereniging Naerdinksveld
Locatie : Hilversum
Ontwerp : 2017-2018
Uitvoering : 2019-2020

 

Gerelateerde inhoud
Presentatie CPO Naerdinksveld
gearchiveerd onder: , ,


 

 


 

 

Bureau MT

Zuidsingel 8a
3811 HA Amersfoort

t:   033 4328242
m: 06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

KvK 32164355
BTW  NL138307532B01
lid BNA