slider

  • Kulturhus de Wiekelaar

Over Bureau MT

Bureau MT ontwerpt gebouwen die als een warme jas zijn voor haar bewoners en gebruikers: comfortabel, energiezuinig, en altijd maatwerk, en volledig op maat gesneden voor haar gebruikers.

Waarom we dit doen? Omdat we geloven dat we de wereld, uw wereld, daarmee een klein stukje mooier en beter kunnen maken. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Dat bereiken we niet door kant- en klare oplossingen te bieden, maar door ideeën te bedenken die specifiek en volledig gericht zijn op het realiseren van uw ideale woon- en leefomgeving. En dat op een zo duurzaam mogelijke manier. We werken daarbij vaak samen met netwerkpartners, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, interieur- en tuinontwerp.

Oprichter van Bureau MT is Marco Tavenier. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan bij een aantal zeer gerenommeerde, internationaal opererende bureaus, zoals SeARCH (Amsterdam), Koen van Velsen (Hilversum) en Zwarts & Jansma Architecten (Amsterdam). Marco deed als projectleider en projectarchitect ervaring op met uiteenlopende projecten van verschillende grootte en complexiteit.

Ons werkgebied is heel Nederland. We hebben villa's, verbouwingen en utiliteitsgebouwen gerealiseerd in onder andere Amersfoort, Hilversum, het Gooi en Zeist, maar ook in Zuid-Holland en Overijssel.

Bureau MT is lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).


 

 


 

 

Bureau MT

Zuidsingel 8a
3811 HA Amersfoort

t:   033 4328242
m: 06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

KvK 32164355
BTW  NL138307532B01
lid BNA