slider

  • Kulturhus de Wiekelaar

Ik wil nieuw bouwen

Wat is er mooier dan het bouwen van uw eigen woning? En wat is er ingewikkelder en tijdrovender? Waar begint u? Waar eindigt u? Hoe vindt u een bouwkavel?

- -Een goede woning begint bij uzelf. Door goed na te denken over uw wensen en prioriteiten, over hoe u wilt leven.

Wij kunnen u daar bij helpen. Door u het spreekwoordelijke 'hemd van het lijf te vragen' kunnen we uw wensen nauwkeurig in beeld brengen. Op basis daarvan maken we eerst een schetsmatig ontwerp en daarna, in een aantal stappen, een defintief ontwerp. Telkens in nauw overleg met u. Daarbij kijken wij letterlijk over muren heen. De rode draad in onze aanpak is de verbinding tussen binnen- en buitenruimte. Want uw huis, interieur en tuin vormen een eenheid.

Nadat het ontwerp samen met u is bepaald verzorgen we de bouwkundige uitwerking inclusief bouwvergunning, selectie van de aannemers, en de begeleiding tijdens de bouw. Uw inspiraties, wensen, levensstijl en budget vormen telkens de basis voor het ontwerp en de uitwerking.

Eventueel kunnen wij ook het interieur- en tuinontwerp voor u verzorgen. Daardoor heeft u voor alles wat er op u afkomt bij het bouwen en inrichten van uw woonomgeving maar één aanspreekpunt.

Naast projecten voor individuele opdrachtgevers is Bureau MT ook actief in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).  

Voorbeeldprojecten:
- Villa Trompenberg, Hilversum, Het Gooi
- Villa Vathorst, Amersfoort
- Wonen op een eiland, Amersfoort
- Duurzame woning, Schiedam

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

Bureau MT

Zuidsingel 8a
3811 HA Amersfoort

t:   033 4328242
m: 06 27006035
e:  mt@bureaumt.nl
w:  www.bureaumt.nl

KvK 32164355
BTW  NL138307532B01
lid BNA